Waarom organiseer ik de 10-Dagen Gelukschallenge?

Heal Yourself

Waarom organiseer ik de 10-Dagen Gelukschallenge?

Nou eigenlijk is het antwoord op die vraag heel simpel: Ik ben ervan overtuigd dat iedereen gelukkig kan zijn door zichzelf daarin te trainen. Bovendien wil ik zoveel mogelijk mensen hierin ondersteunen door mijn kennis en ervaring daarover te delen. Het programma en de unieke (eenmalige) prijs van deze Gelukschallenge maken dat mogelijk. Het is een 10-Dagen korte introductie en training om je eigen Guru/coach te kunnen zijn en invloed te hebben op je eigen geluk.

Jij bepaalt jouw geluk!

De moeder van al onze problemen zijn emoties. Deze emoties worden bepaald door onze gedachten. En die gedachten worden weer bepaald door onze overtuigingen en ervaringen.

Als je eenmaal begrijpt hoe dat voor jou werkt, kun je de baas worden over je gedachten en dus over jouw emoties. Hierdoor krijg je invloed op je innerlijke wereld en dus ook op je buitenwereld.

Hoe werkt de 10-Dagen Gelukschallenge?

Je hebt elke dag mij als jouw Personal Coach om jou te ondersteunen. Het voordeel is dat je gewoon kunt doorgaan met je leven en 10 minuten per dag mij als klankbord hebt. Ik help je om je gedachten positief te veranderen en geef je dagelijks motivatie om verder te gaan. De Challenge duurt 10 dagen omdat je een gedachtenpatroon moet veranderen. Als je elke dag, gedurende 10 dagen, bewust aandacht besteedt aan het veranderen van dit patroon is de kans op succes groot.

Een ander voordeel is dat ik volledig op jouw persoonlijke situatie kan reageren. Je krijgt dus alleen tips, oefeningen en motivatie die bij jou passen. Ik ga je niet vermoeien met allerlei voor jou, overbodige informatie. Bovendien is alles wat je met mij deelt, vertrouwelijk en blijft dus tussen ons.

Voor wie is de Gelukschallenge?

Voor iedereen die NU heeft besloten om gelukkig te zijn! Je hoeft niet te wachten op een datum voor een workshop of je in te schrijven voor een langlopend programma met veel deelnemers Je kunt vandaag starten en van 2019 jouw gelukkigste jaar tot nu toe maken!

Geen reacties

Je reactie toevoegen