Mijn Verhaal

Heal Yourself

In de afgelopen 12 jaar heeft het leven mij op allerlei manieren uitgedaagd. Toen ik die fijne baan had, waren er op andere gebieden in mijn leven weer uitdagingen. Het leek alsof er geen einde aan kwam. En toch ging ik door. Zelfs na een bijna-doodervaring heb ik niets veranderd. Ik hield mezelf voor dat ik een fijn leven had en heb de mentale gevolgen van dit acute ‘life-changing event’ compleet onderschat. Uiteindelijk raakte ik ook die fijne baan kwijt. Positief als ik van nature ben, heb ik weer gedaan wat ik altijd deed. Echter, niets lukte. Ik begreep er niets van: ik heb goede opleidingen, voldoende talent en jarenlange werkervaring. Ergens diep in mij wist ik wel wat mijn missie is, maar ik voelde daar weerstand tegen. Het past namelijk niet bij de identiteit die ik door de jaren over mezelf had gedefinieerd. Dit was het begin van een zeer zwarte periode. Ik wist dat ik zaken grondig onder de loep moest nemen. Dat heb ik gedaan en trok de ‘doos van Pandora’ open. Achteraf was dit een heftige, maar waardevolle periode. Tijdens dit proces heb ik mij vaak afgevraagd waarom dit nodig is en wat de toegevoegde waarde ervan is. Totdat het kwartje viel. Ik ben eindelijk klaar om mijn ‘ware’ identiteit te laten zien. Spiritual Minds is daar een resultaat van. 

Mijn inzicht is dat de oorsprong van spirituele zoektochten, burn-outs, depressies en lage energie ligt in het negeren van jouw oorspronkelijke identiteit. Symptoombestrijding is slechts van korte duur. Spiritual Minds is voor mensen die weer toegang willen tot de eeuwenoude spirituele kennis in hun DNA om:

  • de kwaliteit van het leven op elk aspect te verbeteren
  • een burn-out of een depressie te voorkomen of te genezen

Dit doe ik door jou uit te nodigen om te luisteren naar jouw ‘Hogere zelf’ en je te begeleiden tijdens dit pad met kennis en support. Daarbij kun je kiezen uit online programma’s en persoonlijke coaching. Verder zal ik gaandeweg ook steeds meer gratis content aanbieden.

‘Only your soul knows what is right for you’

Love, Daniëlle Christina


Waarom?

Jij bent de enige die de sleutel heeft tot jouw welzijn. Jij identificeert jezelf. De realiteit is dat we ons vaak laten definiëren door anderen en onze omgeving. Wanneer de definitie van anderen niet overeenkomt met jouw definitie, ontstaat er een intern gevecht. Dit is de bron van ziektes als burn-out, depressie en stress. De oplossing ligt in het luisteren naar jouw ‘hogere zelf’. Ik wil je uitnodigen om daar altijd naar te luisteren. Hoe langer jij weerstand hebt, hoe erger dit gevecht wordt.

Visie

Spiritualiteit zit in het DNA van ieder mens. Het is niet ‘just for a happy few’ . Steeds meer mensen worden ‘wakker’ en begrijpen hoe deze kennis positief bijdraagt in elk aspect van het leven.

Ieder mens bezit deze kennis van nature. Echter, ratio (mind) blokkeert vaak de toegang. Deze blokkade is veelal de bron van een burn-out, depressie en stress. Ik ben ervan overtuigd dat spiritueel bewustzijn bijdraagt aan persoonlijk welzijn en uiteindelijk aan een betere samenleving.

Missie

Het aantal klachten van mensen met een burn-out, depressie en stress neemt toe. Het gebruik van deze begrippen loopt in het dagelijks taalgebruik door elkaar. Dat laat ik zoals het is. Ik ondersteun mensen die weer toegang willen hebben tot hun unieke eeuwenoude, spirituele kennis en ‘Hogere zelf’.

Om te blijven wie je bent, moet je soms dingen veranderen.’

Het doel is om dit te herkennen en integreren in het dagelijks leven om mentale rust te hebben. Hoe bereiken we dat? Iedereen is anders en er leiden ‘vele wegen naar Rome’. De online academy is voor mensen die graag zelf het heft in handen houden en beslissen wat ze nodig hebben. Wil je liever ‘customized’ begeleiding? Dat kan door persoonlijke coaching.

Hieronder een korte introductie van mijn Youtube-kanaal:

Lees Verder